Monday, April 9, 2012

Töitä ja väsymystä


Pari edellistä päivää ovat olleet jotenki henkisesti tosi raskaita. Ehkä tämä on jotain alkujärkytyksen jälkeistä realisaatiota tästä tilasta jossa minun täytyy nyt toimia ja johon pitää myös sopeutua. Kuumuus on käynyt välillä lähes sietämättömäksi ja oon jopa käyttäny AC:ta aika ajoin. Lisäksi oon ollut jotenkin tavattoman väsynyt, oon ehkä nukkunu liian vähän tai huonosti tai jotain... Tästä johtuen en oo sitten jaksanut edes yrittää sovittautua tähän paikalliseen menoon ja esim. tinkailut ja muu interaktio on jäänyt vähemmälle. No, joskus vaan tulee näitä päiviä tai viikkoja kun kaikki ei sujukkaan ku elokuvissa. :-) Ehkä niistäkin on hyvä kirjoittaa blogiin ettei ihmisille tule liian ruusuista kuvaa täällä elosta ja olosta.


Ruokatori

Torstaina olisi edessä työmatka Karnatakan yliopistoon, Dharwadiin. Kyseessä on maatalouteen keskittyvä laitos ja tarkoituksena olis käydä "kentällä" katselemassa maanviljelijöiden arkea. Tämä liittyy siis tämänhetkiseen projektiini. Karnataka on kuuluisa hyvästä ruuastaan ja musiikistaan joihin pääsen toivottavasti tutustumaan. Tästä siirryn luultavasti junalla Goalle jossa rentoudun sunnuntain (toivottavasti uima-altaalla varustetussa hotellissa).


Ruokatori

Eilen kävin taas hakemassa butter chickeniä vakiopaikasta, ja ilmeisesti kuumuus on vienyt multa taas tuttuun tapaansa enimmät ruokahalut kun en jaksanut syödä kuin ehkä puolet koko annoksesta. Vein sitten loput paikallisille kulkukoirille, ja eilisen kohokohta oli varmasti se, kun sai vaan katsella kulkukoirapennun syövän ruuantähteitä. Tämä väsymys voi johtua myös toimettomuudesta, joten päätin että aloitan taas kuntoilun tänään tai huomenna. Sali ja jooga saa yleensä paremmalle tuulelle.

No comments:

Post a Comment