Sunday, April 15, 2012

Kampuskäynti ja automatkailua


Lähdimme aamusta "kampuskierrokselle" Dharwadin yliopistolle. Kiertelimme pelloilla ja aina niin perusteellinen kollegani selitti jokaisen viljalajin ja kasvin merkityksen ja kasvatustavat. Jos oma tietämys loppui, niin sitten haettiin kampuksen hostellilta opiskelijoita auttamaan (vapaapäivänä...). Tapasimme vielä isoja herroja ja sain yliopistolta jopa lahjan! Iltapäivästä lähdimme autoilemaan kohti Goaa. Pysähdyimme syömään kollegani kotikaupunkiin Belgaumiin jossa tapasin myös hänen vaimonsa. He olivat menneet naimisiin n. vuosi sitten ja tunnelma ravintolassa oli kuin ensitreffeillä... ehkä se ottaa oman aikansa tutustua aviopuolisoon jonka on nähnyt ensimmäisen kerran vasta vuosi sitten. Suureksi yllätykseksi sain lahjan myös näiltä ja alko jo vähä mietityttää että mihin saan kaikki lahjat ja lehmän pissat tungettua.

Pariskunta


Maapähkinöitä

Rrrrattori

Kampus

Mangoja

Matka Goaan oli pitkä mutta hemmetin mielenkiintoinen. Ajoimme läpi pienten kylien ja vuoristojen, ja matkalla näkyi aivan upeita maisemia. Ihmiset näyttivät iloisilta ja onnellisilta ja melkein jokainen rakennus oli maalattu räikeillä väreillä. Tuli mieleen Gandhin sanonta "The soul of India lives in its villages". Aika paljon reissusta ja maisemista kertoo allaolevat kuvat.







Goalle päästyämme tajusin että hotellivalinta oli kaikinpuolin onnistunut. Älytöntä luksusta, lämmintä vettä ja jopa olutta! Tarkoituksena oli olla alkottomana tämä kuukausi, mutta pitkäksi venyneen matkan jälkeen en voinut vastustaa kylmän oluen ja krikettimatsin kutsua. :-)

No comments:

Post a Comment