Thursday, April 5, 2012

Puhelinliittymä ja lokaalien kanssa hengailua


Tänään on ollut oikein hyvä päivä. Kävimme työkavereiden kanssa hakemassa mulle prepaid-liittymän johon kuulu myös dataliittymä. Tästä on varmasti hyötyä myös kaupungilla seikkaillessa, kun kännykästä näkee saman tien että minne on eksynyt. Sovittiin myös työkaverin kanssa että lähdetään lauantai-iltana katselemaan Delhin keskustaa. Kaveri kyseli että mitä haluaisin tehdä ja kysyin sitten että mitä he yleensä tekevät. Vastaus oli "Nothing... oh wait, sometimes I take my parents to the temple." Eli luvassa on varmasti ankaraa bailausta ja juopottelua. Päätin ottaa huomisen vapaaksi pääsiäisen kunniaksi. Aamulla joudun vaihtamaan myös majapaikkaa, kun tähän nykyiseen tulee joku hääpoppoo koko viikonlopuksi. Maksavat sentään taksin uuteen guest houseen.

Alueen asukkaatkin alkavat ilmeisesti lämmetä meikäläiseen. Vartija tervehtii iloisesti ja naapuruston rikshakuskitkin hymyilevät (ehkä siinä toivossa että ottaisin kyydin). Olen nyt ruokaillut samassa paikassa lähes joka ilta. Paikan nimi on Rocky's chick'n'fish ja ruoka on aivan älyttömät hyvää. Tähän asti parhaimman aterian, tikka masalan chapatilla, söin tänään. Olis oikeesti mukava tietää miten intialaiset saavat siitä lihasta niin mureaa
ja maukasta. Tänään ei ole ollut mitenkään erityisen tapahtumarikas päivä, mutta kompensoin tekstin vähyyttä kuvien paljoudella:No comments:

Post a Comment