Saturday, September 22, 2012

Maassa maan tavalla


Olen nyt ottanut tavoitteeksi syödä ja juoda niin kuin keskiverto amerikkalainen. Tämä on kuitenkin aiheuttanut satunnaisia itseinhon ja oksetuksen tunteita, joten olen omaksunut ns. Jin ja jang-ruokailun - 50 % terveellisempää, ravintopitoisempaa ruokaa ja loput puolet sitten sitä paskaa. Terveellinen ruoka ei sinällään ole hirveän kiinnostavaa joten keskityn raportoimaan lähinnä tuota "huonoa" ruokaa. Eilen kävimme konferenssiporukan kanssa vähän hienommassa Scala-ravintolassa jossa sai pulittaa pari kymmentä dollaria pienestä pizzasta. Tuohon siis sisältyi 20 %:n tippi, joka itsessään on melko hämmentävä summa ottaen huomioon sen, kuinka kehnoa palvelua paikasta sai. Pizza oli kuitenkin TODELLA hyvää ja palautti mieleen Rooman reissun. Tätä ennen hain aamupalaksi Jack-in-the-Box -nimisestä "raflasta" aamupalaksi grillatun voileivän, joka oli kyllä semmoista roskaa että harvoin on syöty. Seinällä olevan listan mukaan leivässä oli 620 kilokaloria josta vaatimattomat 250 tuli rasvasta! Ei jää ikävä Suomeen palatessa.

Grilled Breakfast Sandwich
"Pizzetta" Mozzarella
Tänään menin sitten taas Westfieldin ostoskeskukseen jossa tiskiltä mukaan lähti yllättäen pekonilla höystetty juustoburgeri. Hinnan ja paikan "glamourin" huomioon ottaen esitys oli melko kehno, eikä tännekään tarvitse palata enää uudestaan.

Bacon Cheese Burger

Sitten tein jotain mikä kaduttaa jo tässä vaiheessa: Ostin paikallisesta ruokakaupasta amerikkalaisten lempijuomia, eli Bud ja Coors Lightia. Kyytipojaksi oli pakko ottaa yksi Anchor Steam, sillä epäilin edellisten olevan sen verran vetisiä että tarvitsen niiden nauttimisen jälkeen jotain oikeasti hyvää juomista.

Jin
Jang
Ja päivitys: Coors Light oli itseasiassa ihan siedettävä olut, mutta Bud light oli jotain ihan kauheeta. Voitte testata kyseistä juomaa myös koti-Suomessa seuraavalla reseptillä:


  • 1 suomalainen olut / Koff
  • Vettä
Sekoita puolet olutta ja puolet vettä. Jos valitsit Koffin, sekoita 3/4 Koffia ja 1/4 vettä. Nauti kylmänä.

Bud lightin seurauksena jouduin tekemään paniikkiratkaisun ja hankkimaan kaveriksi vielä tämän kolmikon:
No comments:

Post a Comment