Tuesday, October 25, 2011

Singapore ja jetlag

Terve kaikille,Saavuttiin Singaporeen eilen neljan aikaan paikallista aikaa kun takana oli n. 16 tuntia matkustamista. Yolento meni yllattavan hyvin, saatiin molemmat nukuttua kohtuullisesti olosuhteet huomioon ottaen. Oli outoa etta samassa tilassa oli niin paljon hiljaisia ihmisia, edes lapset eivat kitisseet. Singaporessa oltiin aivan hukassa ja unohdettiin ensin tayttaa maahantulolomakkeet, hups. Lampoaalto iski ensimmaisen kerran metroasemalla ja kuumuus ja kosteus on aivan mieletonta!

Hostellihuone oli mukava ja hiljainen vaikka vieressa oli baari. Kylma suihku oli ainakin aluksi aika haastava juttu, mutta eikohan siihenkin tassa seitseman viikon aikana totu. Kaytiin syomassa myos katukeittion antimia (mina otin kanaa riisilla ja tytti tofua riisilla, yht. 3 euroa) ja katselemassa kaupungin vilinaa ja kauppoja. Ja vilinaahan riitti, hyvanen aika!
EDIT. 10.11. Tama on ollut tahan mennessa ainoa tofu-ruoka jossa ei ole lihaa. (Yritin Kuchingissa tilata tofua, mutta kappas, siina oli taytteena LIHAA.)

Nyt takana kevyet 10 tunnin younet ja edessa toipumista jetlagista. 14.45 lahtee lento kohti Kuchingia ja sitten oltaisiin `virallisesti` lomakohteessa.

Iloiset (kalpeat) haamatkalaiset hostellin aulassa

3 comments:

 1. Kiva kuulla että pääsitte Singaporeen ja pitkä lento sujui hyvin. Hyvää matkaa "kohteeseen"! Paljon haleja ja kaikkea hyvää :) Täällä +8 ja pilvistä ja työt kutsuu heheh. Kuulemisiin!

  ReplyDelete
 2. Mahtavaa matkaa eteenpäin ja toipumisia jet lagiin :)

  ReplyDelete
 3. Sounds good. Nauttikaa menosta, elosta ja ilosta. Parhautta, rakkautta ja lämpimiä fiiliksiä sinne jo lämpimään sydämiinne. Nauttikaa ennenkaikkea toisistanne.

  I'm rich biatch! Dope shit! :)

  Seuraavaan kertaan.

  ReplyDelete