Friday, October 21, 2011

Matkavalmisteluja

Tänään laitetaan kämppää kuntoon (jääkaapin ja pakastimen tyhjennys + sulatus), tai siis minä laitan kun Tytti on bänditreeneissä. Kävin myös vaihtamassa rahaa ja testailin samalla uutta kameraa, alla kuvamateriaalia tapahtuneesta.

I'm rich, bitch!

1250 Malesian ringgittiä ja 62 Singaporen dollaria
Tarkoituksena olis siis lähteä tien päälle mahdollisimman kevyellä kuormalla ts. molempien laukut painaa varmaan lähtiessä kevyesti alle 10 kg. Vaatteet vie huomattavasti vähemmän tilaa kun Tytti tajus ostaa ostos-TV:stäkin tuttuja tyhjiöpakkauspusseja. Osa tavarasta ostetaan vasta paikan päältä (kävelykengät, iilimatosukat, taskulamput, pussilakanat, hyttysverkot yms.). Alla vielä kuva "oheiskrääsästä" jotka lähtee mukaan reissuun.

- Pekka

3 comments:

  1. Mä haluan iilimatosukat :D hehe onko ne täynnä iilimatoja? Huono vitsi (silti naurattaa).Kamera vaikuttaa laadukkaalta. Hyvässä vaiheessahan teillä on jutut.Jos tarviit pakastimen sulatusvinkkejä niin soita. Mulla oli ennen sellanen pakastinlokero joka meni tosi nopeasti jäähän niin oon keksinyt niksejä siihen sulatukseen. Huomenna nähdään <3

    ReplyDelete
  2. Korjaan: MINÄ sulatin sen pakastimen vähän ennen lähtöämme.

    ReplyDelete
  3. This blogi guut! Me gona read 8) p.s. Pidin erityisesti kuvasta Pekka is a rich bitch

    ReplyDelete