Tuesday, October 30, 2012

Kaanapali ja Lahaina

Seuraavana aamuna pääsimme lopulta pitkän taistelun jälkeen syömään Lahainan kaupunkiin. Ruoka oli ihan mukiinmenevää ja erittäin kallista. Lahaina on ihan puhtaasti turismilla pyörivä kyläpahanen ja hetken kuluttua minulle selvisi, että myös kaikki muu oli kallista. Esimerkkinä vaikka 6 dollarin mansikat ja 10 dollarin six-pack ruokakaupassa... No okei, oli siellä halvempaakin olutta, mutta sen opin San Franciscossa että Coors/Bud Lightia ei kannata ostaa.

Mukiinmenevä ja kallis omeletti hash browneilla. **

Tästä muut suuntasivat bussilla muihin pieniin kyliin, ja minä päätin nauttia ainoasta vapaapäivästäni altaalla aurinkoa palvoen. Ei sitä kuitenkaan kovin kauan jaksanut paikallaan maata, joten lähdin kävelemään rantaa pitkin ja katselemaan maisemia (en nyt siis tarkoita naisia, vaan ihan oikeita maisemia). Ja niitähän riitti! Ympäristöstä lumoutuneena kävelin Lahainaan asti (n. 7 kilometriä) ja päätin perinteiseen tapaan mennä nauttimaan amerikkalaisen burgerin Teddy's nimiseen paikkaan. Oli hyvä.

Blackrock beach
Kaanapali-Lahaina
Kaanapali-Lahaina
Kaanapali-Lahaina
Kaanapali-LahainaNäitä näkyy yllättävän vähä,..

Happy Halloween!

Teddy's. ****
Iltapäivästä päätin mennä vielä lämpimän meriveden syleilyyn ja katselemaan rannalle auringonlaskua. Koska olin niin pirun väsynyt aikaerosta ja edellisen päivän säädöstä johtuen, halusin syödä illallisen hotellilla ja siirtyä nukkumaan. Paha virhe! 30 dollaria köyhempänä mielessä pyöri lähinnä ajatus siitä, kuinka tuore, paikallinen tonnikala voidaankaan pilata niin surkealla kastikkeella.

Tonnikalaa. *½

No comments:

Post a Comment