Thursday, March 15, 2012

Ja taas mennään!

Nyt kun kevään ja kesän matkat ja niiden ajankohdat alkavat pikkuhiljaa varmistua, on aika kirjoittaa hieman tulevasta. Edessä olisi siis seuraavat reissut:

Delhi, Intia - Pekka (1.-30.4.) ja ehkä myös Tytti (16.-30.4.)

Kyseessä siis työreissu IBM:n tutkimuslabralle Delhiin kuukaudeksi. Intialaiseen tyyliin tätä on nyt säädetty viikkojen ajan eikä meno vieläkään ole 100% varmaa. Kiirehän tässä tietysti tulee kun pitäisi vielä businessviisumikin hommata. Avoimeksi on jäänyt myös se, pääseekö Tytti mukaan "perheoptiolla" loppukuuksi. Eli tätä hommaa en vielä uskalla fiilistellä sen enempää...

Delhin aamuruuhkaa


Berliini, Saksa - 14.5.-31.8.

Tämä sen sijaan varmistui, jee! Eli reilu kolmisen kuukautta tuolla punkkareiden ja turkkilaisten luvatussa kaupungissa, jossa viina on halpaa ja naiset kuulantyöntäjiä. Sääli että joudun tekemään töitä niin kuin normaalit ihmiset, mutta Tytti sentään on vapaa kuin taivaan lintunen toteuttamaan taiteellisia ambitioitaan. Muutenkin tämän retken suunnitelmat menivät paremmin kuin osasin odottaa. Saatiin ilmainen kämppä ja vierailevan tutkijan "apuraha" minun tavallisen palkan lisäksi. Nyt jää siis mahdollisesti vähän rahaa tuhlattavaksikin asti.

Kesäiseltä Berliiniltä odotan terasseilla istumista, puistoissa käyskentelyä, keväisellä niityllä alasti juoksemista ja kukkien heittelyä, oluiden maistelua, döneriä, pitkä työpäiviä, työkavereiden halveksuvia katseita ja döneriä. Tytti odottaa keikkoja, punkkareita ja musikaalista valaistumista.

Kreuzberg

1 comment:

  1. JEEE JEEE! :) Ja me tullaan sit toukokuussa juhlimaan sun synttäreitä JEE!

    ReplyDelete